

# Announcement from Baansankamphaeng School Topic: Announcement of the List of Eligible Candidates for the Teaching demonstration and the Interview for Employment as a Temporary Foreign Teacher

\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*\*

With reference to the job vacancy posted on 16<sup>th</sup> July, 2024, Where Baansankamphaeng school is seeking applicants for positions as foreign English teachers to teach English in the academic year 2024, Baansankamphaeng school is pleased to release the shortlist of eligible applicants for a teaching demonstration and interview for the above mentioned positions.

### 1. The name list is as follows

# 1.1 Kindergarten teacher (1 position)

No.	Name – Surname	Time for teaching demonstration and	Time Duration	Notation
140.	Name Samane	interview	Time Baradion	Notation
1	Paw Hla	08.30 – 08.45 a.m.	15 minutes	
2	Aye Myat Moe	08.45 – 09.00 a.m.	15 minutes	
3	Ning San Huai	09.00 – 09.15 a.m.	15 minutes	
4	Thin Thin Hlaing	09.15 – 09.30 a.m.	15 minutes	
5	Win Pa Pa Aung	09.30 – 09.45 a.m.	15 minutes	Kindergarten
6	Thone Nadi Kyaw	09.45 – 10.00 a.m.	15 minutes	MEP K 3/3 room
7	Zar Win Htet	10.00 – 10.15 a.m.	15 minutes	
8	May Thu Phyo	10.15 – 10.30 a.m.	15 minutes	
9	Naw Soe Soe Htay	10.30 – 10.45 a.m.	15 minutes	
10	Thu Myat Naing	10.45 – 11.00 a.m.	15 minutes	

# 1.2 Primary teachers (2 positions)

No.	Name – Surname	Time for teaching demonstration and interview	Time Duration	Notation
1	Edward John M.Abao	08.30 – 08.45 a.m.	15 minutes	
2	Jarie Jona	08.45 – 09.00 a.m.	15 minutes	
3	Yadanar Lwin	09.00 – 09.15 a.m.	15 minutes	
4	Tonny Kibett	09.15 – 09.30 a.m.	15 minutes	
5	Rachel A. Bayan	09.30 – 09.45 a.m.	15 minutes	Blue Building 2 <sup>nd</sup> floors
6	Hein Htun Htet	09.45 – 10.00 a.m.	15 minutes	
7	Jeffrey Adu-Gyamfi	10.00 – 10.15 a.m.	15 minutes	
8	Merry Jode Rosales	10.15 – 10.30 a.m.	15 minutes	
9	Purity Wangu Ngari	10.30 – 10.45 a.m.	15 minutes	
10	Yee Mon Oo	10.45 – 11.00 a.m.	15 minutes	
11	Phyo Wai Naing	11.00 – 11.15 a.m.	15 minutes	
12	Christine L. Abrise	11.15 – 11.30 a.m.	15 minutes	
13	Ma. Weindy S. Salolog	11.30 – 11.45 a.m.	15 minutes	
14	Su Wuit Yee	11.45 – 12.00 p.m.	15 minutes	
15	Saw Victor Gay Htoo	12.00 – 12.15 p.m.	15 minutes	

# 2. The details of the teaching demonstration and interview are as follows.

The demonstration teaching and interview will be held on **Thursday 25<sup>th</sup>July, 2024** from 08.30 a.m. – 12.15 p.m. at Baansankamphaeng school. If any candidates do not come for demonstration teaching and interview at the mentioned date and time, it will immediately be considered a waiver.

As part of demonstration teaching for kindergarten teacher please **prepare 10** minutes in the topic of "Toys and Materials" and for primary teachers please **prepare 10** minutes in the topic of "Weight measurement" for Grade 3 students.

### 3. Required documents

- 3.1 One photo of passport /visa and last stamp or ID card
- 3.2 One photocopy of Certificate of your degree and transcript of record
- 3.3 One photo of Teacher License (if you have)

Baansankamphaeng school will announce the successful candidates on **26<sup>th</sup>July, 2024** and will be posted on the school website (www.bsk.ac.th).

The announcement is made on 24<sup>th</sup>, July, 2024

( Mr. Samart Intamool)

Director, Baansankamphaeng school.